Under Hundens Hus paraply

Från och med nyåret 2019 går JAMdogs in under Hundens Hus paraply, och Hundens Hus Skåne blir verklighet.

Jag är glad och stolt över att få vara en del av Hundens Hus – Nordens största utbildningsföretag inom hundbranschen med decenniers erfarenhet av att jobba med hund. Det innebär fler möjligheter, ännu gedignare kunskap och att kursverksamheten i framtiden kan växa och också inbegripa yrkesutbildningar. 

Jag är en notoriskt nyfiken och kunskapstörstande människa och som yrkesverksam i hundbranschen ser jag till att regelbundet fortbilda mig. Det händer mycket inom forskning om hund idag och det gäller att vara uppdaterad. När JAMdogs nu blir en del av Hundens Hus får jag inte bara fler möjligheter till fortbildning, jag får också fantastiska, kunniga och erfarna kollegor att ta hjälp av, bolla idéer och utbyta erfarenheter med. Något alla ni som kommer på kurs till Hundens Hus Skåne kommer att ha glädje av. 

Rent praktiskt kommer det innebära att ni som vill gå kurs i framtiden kommer att boka kurserna på Hundens Hus Skånes hemsida, men tills vidare utannonseras de också här på JAMdogs sida. Just nu kan ni anmäla er till Valpkurs, Slyngelkurs, Klick &Trick-kurs och Viltspårskurs, som alla börjar i januari. Boka också in 16 januari – då blir det invigning av Hundens Hus Skåne på Lendelundens Lantlif i Torna Hällestad. Då kan ni träffa mig, mina hundar, ställa frågor och lyssna på ett kort föredrag om hundspråk/hundmöten (det är inte riktigt bestämt än). Håll utkik efter inbjudan på facebooksidan ”Hundens Hus Skåne”.

Och 5 maj kommer showen ”Det ska vara enkelt att ha hund” med Hundens Hus VD och grundare Cilla Danielsson till Malmö! En helkväll om en himla massa hund som gjorde succé i Stockholm tidigare i höst. Boka 5 maj redan nu!