Grunder i viltspår

Nosen är hundens viktigaste sinnesorgan och allt nosarbete är en fantastisk aktivering för din hund. Samtidigt stärker spårarbete ert samarbete och er tillit till varandra och du lär dig att läsa din hunds signaler. På den här kursen får du lära dig grunderna i viltspårsträning – att lägga ett blod- och släpspår med klöv och att följa din hund i spåret. Det här kan vara ett sätt att ”dirigera om” hundens jaktintresse från att jaga vilt till att spåra, men självklart är det olika för olika individer. Hur som helst kommer du att få en nöjd hund som har fått göra det bästa hundar vet – att använda sin nos!

Aktuell kurs 

Max 6 deltagare

Är du intresserad av denna kurs?

Skicka en intresseanmälan till: info@jamdogs.se 

Ett svar på din anmälan skickas till den angivna mejladressen inom 2 dygn. För våra köpvillkor se under ”På och inför kursen”

Pris

1 600 kr

Drar din hund i kopplet, hoppar när den ska hälsa och verkar ha bomull i öronen? Eller kanske du rent av undrar vem som egentligen går ut med vem på promenaden? Då är det här kursen för dig.

Kursen riktar sig i första hand till dig som har en unghund, minst 6 månader, men passar också för äldre hundar som inte alltid gör som du önskar i vardagen.
På kursen tränar vi kontakt, följsamhet och att kunna ta det lugnt även när det händer saker i omgivningen. Här får du verktyg för en bättre kommunikation med din hund så att konflikterna byts till samarbete. Vi anpassar övningarna till varje hund så att alla kan lyckas utifrån sina förutsättningar. Vi varvar praktik med grundläggande teori, så att du bättre kan förstå din hund och utifrån det lägga upp din träning.

Aktuell kurs 

 Max 6 deltagare